VIDEOK

ÉLETÜNK UTOLSÓ 10 ÉVE

Életünk hátralévõ idejét kétféleképpen is élhetjük!

 Baloldalt boldog nagyszülõként, az unokákkal töltve az idõnket.
Jobb oldalon egy súlyosan beteg emberként, csak vegetálva,várva a megváltó halált!

A DÖNTÉS MINDIG A MI KEZÜNKBEN VAN!!

FORRÁSOK

KÖZÖSSÉG

©2020 Egészségünk Értéke | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat Cookie tájékoztató

Sári Ágota nem ígér semmilyen garanciát arra vonatkozóan, hogy képes leszel-e pénzt termelni, vagy az egészségedet olyan szintre emelni,ahogy azt te elképzelted.Vagy bármilyen eredményt elérni az itt ismertetett ötletek, információk, eszközök vagy stratégiák segítségével.

A weboldalon semmi sem ígéret vagy garancia a jövőben megkereshető pénzösszegekre, egészség helyrehozatalára.Továbbá nem nyújtunk semmilyen jogi, egészségügyi, adózási vagy egyéb szakmai tanácsot. 
Minden pénzügyi  vagy egészségbeni változás,eredmény, ami bemutatásra kerül, csupán illusztrációs célokat szolgál, és nem tekinthető átlagos eredménynek, elvárt eredménynek, vagy a jövőben biztosan elérhető eredménynek. Egyedül Te vagy a felelős a döntéseidért, a cselekedeteidért és az eredményeidért az életben, és azzal, hogy regisztrálsz az oldalunkon, beleegyezel abba, hogy soha semmilyen körülmények között nem fogsz minket felelősnek tekinteni a saját döntéseidért, cselekedeteidért és eredményeidért.

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.